Kasvu rakentuu perheyrityksen vahvoille juurille

Konnekuljetus on vuonna 1987 perustettu metsäteollisuuden kuljetuksiin keskittynyt perheyritys, jolle luotettavuus, laatu ja toiminnan aktiivinen kehittäminen ovat tärkeitä arvoja. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että olisimme paras kumppani metsä-, puu- ja biotuoteteollisuuden toimijoille. Meillä on vankka toimialaosaaminen ja pidämme sen myös ajan tasalla.

Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1983, jolloin Juha Liimatainen aloitti yritystoiminnan yhden auton ja kauhakuormaajan turvin Konnevedellä. Toimintaa kasvatettiin ja kehitettiin pikku hiljaa asiakkaiden tarpeiden mukaan.

2000-luvun alkupuolella alkoi voimakkaampi kasvun aika tuoden työntekijöitä ja kalustoa vuosi vuodelta lisää.  Myös nykyinen toimitusjohtaja Mika Liimatainen hyppäsi silloin mukaan toimintaan. Tänä päivänä liikevaihtomme on yli 14 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 65 logistiikka-alan ammattilaista. Liiketoiminnan kasvettua 2021 Konnekuljetus Oy -konserni käsittää kolme tytäryhtiötä ja yhteensä konsernimme työllistää noin 120 henkilöä.

Vuonna 2015 SKAL palkitsi Konnekuljetuksen Suomen parhaana kuljetusyrityksenä. Se oli meille hieno hetki ja lisäsi entisestään haluamme kehittyä alan kärkitoimijoiksi.

Konnekuljetus 2020