Kattavaa kokonaispalvelua tarkalla raportoinnilla

Konnekuljetus tarjoaa kokonaisvaltaista logistiikkapalvelua, jolloin asiakkaalla ei tarvitse olla jokaiseen ketjun vaiheeseen erillistä kumppania.

Meillä on osaaminen, kokemus, kalusto ja kumppaniverkosto suurtenkin kuljetuskokonaisuuksien hoitamiseen: ajojärjestelyihin, kuljetuksen ohjaukseen, reitti- ja aikataulusuunnitteluun, lastaukseen ja purkuun ja tarkkaan, reaaliaikaiseen raportointiin. kaikki kuljettajamme käyttävät sujuvasti digitaalisia työkaluja kuljetusten raportointiin. Palvelemme aina joustavasti ja parhaamme mukaan, jotta asiakkaan rahti saadaan turvallisesti ja tehokkaasti määränpäähänsä.

Haluamme erottua kilpailijoistamme läpinäkyvällä ja tarkalla raportoinnilla, joka tuo asiakkaalle aitoa lisäarvoa. Miksi näin? Mielestämme toiminnan läpinäkyvyys on ehdottomasti molemminpuolinen etu. Raportoinnin avulla toimintaa voidaan kehittää faktojen pohjalta koko ajan tehokkaammaksi ja myös ympäristöystävällisemmäksi.

Tiedämme, että myös asiakkaidemme raportointivelvoitteet omille asiakkailleen ja organisaatioilleen kasvavat koko ajan. Haluamme olla osaltamme tuottamassa tätä tietoa. Käytämme omaa toiminnanohjausjärjestelmää, jonka avulla voimme raportoida yksityiskohtaisesti kuljetuksen kaikki vaiheet. Tulevaisuudessa tulemme raportoimaan myös koko kuljetuksen hiilijalanjäljen. Kuljettajamme seuraavat ajotapaansa ja siinä pyritään koko ajan ekologisemmaksi.

Olemme tärkeä osa kiertotalouden ketjua kuljettamalla bioenergiaa. Kannamme vastuumme ympäristön hyvinvoinnista ja huomioimme ympäristöasiat kaikissa päätöksissämme.

Asiakkaan logistiikkatarve

Asiakkaan logistiikkatarve

Kaluston organisointi

Kaluston organisointi

Reittisuunnittelu

Reittisuunnittelu

Aikataulutus

Aikataulutus

Kuormaus ja purku

Kuormaus ja purku

Kattava raportointi

Kattava raportointi

Konnekuljetus 2020