Paras työpaikka raskaan liikenteen ammattilaiselle

Hyvät kuljettajat ovat meille kaikki kaikessa! Kokeneet, motivoituneet ja osaavat työntekijät ovat sitoutuneita työhönsä ja haluavat aidosti palvella asiakkaita. Se on voimavara, jota todella arvostamme. Kaikki kuljettajamme ovat Konnekuljetuksen palkkalistoilla – emme käytä vuokratyövoimaa.

Tarjoamme kuljettajillemme työn, jossa kannetaan vastuu paitsi kuljettamisesta, myös tilauksiin liittyvän tiedon käsittelystä. Tuemme osaamisen kehittymistä muun muassa järjestämällä pakollisten direktiivikoulutusten lisäksi esimerkiksi ohjelmistojen käyttöön ja työhyvinvointiin liittyvää koulutusta.

Toimimme kisälli-oppilas -mallilla, jossa kokeneet kuljettajat opastavat uusia tulokkaita ja toisin päin. Jokaisella autolla on kolmen hengen kuljettajatiimi, joten kukaan ei jää meillä yksin.

Olemme vastuullinen ja vakavarainen työnantaja ja meille on kaikkein tärkeintä huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista. Kuljettajat ovat keulakuviamme ja haluamme varmistaa, että he voivat edustaa yhtiötä maanteillä rinta rottingilla.

Tavoitteemme on rekrytoida pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja oman ammattiosaamisen kehittämiseen motivoituneita henkilöitä.

Rautainen ammattitaito on ykkösjuttu, mutta hyvä yhteishenki yhtä tärkeää. Pidämme hyvää yhteishenkeä yllä avoimella viestinnällä ja yhteisillä kokoontumisilla. Huumorin kukka saa meillä kukkia valtoimenaan!

Antti-Heikki Puttonen on Konnekuljetuksen piinkova kuljetuspäällikkö. A-H on toiminut eri tehtävissä talossamme jo kymmenen vuotta.
Lue Antti-Heikin esittely

Petri Rossi on mies, joka vastaa siitä, että kalustomme liikkuu maanteillä hyvin huollettuna. Huoltopäällikkömme vastaa liki 40 yksikkömme toimivuudesta.
Lue Petrin esittely

Janne Dahlsten on tuorein jäsen ajojärjestelijöiden tiimissämme. Janne tuli taloon kuljettajana vuonna 2018, mutta vaihtoi kesällä 2021 ajojärjestelijän töihin. Dahlsten tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin kuljetuspäällikkömme Antti-Heikki Puttosen kanssa.
Lue Jannen esittely

Ari Poikolainen on ollut osa Konnekuljetusta enemmän tai vähemmän jo 1980-luvulta saakka. Tätä nykyä Ari toimii huimalla kokemuksellaan kouluttajana yhtiössämme. Arilla jos jollakin kokemusta löytyy. Mies itse kehuukin monesti peruuttaneensa enemmän rekka-autolla kuin monet ovat ajaneet eteenpäin.
Lue Arin esittely

Jarno Pasanen tuli Konnekuljetukselle heti armeijasta päästyään. Hän viihtyy työssään, jossa ei ole kahta samanlaista päivää. Hakeauton ratissa tie vie toisinaan pidemmän matkan päähän, välillä pysytellään lähiseuduilla. Jarnon motto on “positiivisella asenteella kohti tulevaa ja vehkeet ehjänä perille.”

Metsäteollisuuden kuljetukset

Kari Korhonen on viihtynyt Konnekuljetuksella jo reilut kymmenen vuotta. Lupsakan savolaisen kyydissä kulkee pääasiassa haketta ja polttotavaraa, toisinaan myös massatuotteita. Karin suunnitelmissa on ajaa Konnekuljetuksen punaisilla autoilla työuransa loppuun: “Tästä talosta lähdetään vain eläkkeelle!”

Konnekuljetus 2020