Haluamme palvella asiakkaitamme kuunnellen, yhdessä kehittäen, arvostaen ja mahdollisimman joustavasti. Useat asiakassuhteemme ovat kestäneet jo vuosikymmeniä – siitä olemme erittäin iloisia.

Konnekuljetus on yhteistyökumppanina ennen kaikkea luotettava ja joustava. Heillä on aito halu saada asiat toimimaan ja he ovat valmiita kehittämään asioita molempia osapuolia ajatellen. Positiivinen palveluasenne on aina kohdallaan ja asioita halutaan ja pyritään suunnittelemaan yhdessä. Konnekuljetuksen parasta osaamista on nopea reagointi, asioiden miettiminen monesta näkökulmasta ja todellinen tahto löytää kaikille paras vaihtoehto pitkälläkin tähtäimellä. Asiakkaana olemme oikein tyytyväisiä sujuvaan ja luotettavaan yhteistyöhön.

Sanna Helenius
logistiikka-asiantuntija, hakekuljetukset
METSÄ GROUP

Konnekuljetus on yhteistyökumppanina luotettava ja he pystyvät vastaamaan tarpeisiimme hyvin. Myös palveluasenne on kohdillaan, ja toiminta on ratkaisukeskeistä, ammattimaista ja hyvään asiakastyytyväisyyteen tähtäävää. Arvostamme nopeaa reagointia ja sitä että Konnekuljetuksen henkilöstö on hyvin tavoitettavissa. Tämä takaa hyvän lopputuloksen myös meidän asiakkaille, kun pystymme vastaamaan heidän tarpeisiinsa.

Käytännön työtä helpottaa se, että Konnekuljetuksella on omaksuttu hyvin meidän toimintatapoja ja ohjeistukset jalkautuvat kuljettajille. Konnekuljetus pystyy hoitamaan isompiakin kokonaisuuksia sujuvasti. Kokemukseni viimeisen kolmen vuoden ajalta on, että olemme olleet tyytyväisiä Konnekuljetuksen toimintaan.

Juha Valli, Supply Chain Manager SCM.
VAPO

Konnekuljetus on ollut pitkään tärkeä asiakkaamme Jyväskylän alueella. Olemme tehneet Volvo-kuorma-autokauppaa ja tarjonneet Konnekuljetukselle korjaamo- ja varaosapalveluita sekä kuljettajakoulutuksia ja Dynafleet-palveluita. Konnekuljetuksen toiminta on meidän näkökulmastamme ammattimaista, suoraviivaista ja innovatiivistä, joka on tämän päivän kuljetusalalla tärkeä tekijä. Heillä on nykyaikainen kalusto ja halu kehittää toimintaa puolin ja toisin.

Pasi Ojakangas, aluemyyntipäällikkö
Volvo Truck Center

Konnekuljetus on paikkakuntamme työpaikkaveturi ja yritys on ollut minulle mieluisa yhteistyökumppani jo 70-luvun lopusta lähtien, neljässä yrittäjäsukupolvessa. Olemme tehneet pitkäjänteisesti yhteistyötä yrityksen kasvun ja kehittämisen eteen. Se on perustunut molemminpuoliseen vahvaan yrittäjänäkemykseen ja paikkalisten työmahdollisuuksien luomiseen. Konnekuljetus on luotettava yhteistyökumppani ja yrityksen kyky mukautua muuttuvaan markkinaan on ollut erinomainen. Panostukset muun muassa tuotekehitykseen, logistiikkaosaamiseen, digitaalisuuden hyödyntämiseen ja henkilöstön koulutukseen ovat rahoittajallekin tärkeitä taseesta näkymättömiä menestyseriä. Mielestäni Konnekuljetuksen parasta osaamista ovat tulevaisuuden arviointi ja muutoksen rakentaminen uuden vision pohjalta sekä hyvä henkilöstö ja johto joka osaa tehdä myös raakaa työtä.

Ari Heikkilä, toimitusjohtaja
POP Pankki, Konnevesi

Olemme Konnekuljetuksen kumppani vakuutuksiin ja riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Konnekuljetuksen toiminta on selkeää, sovitut asiat hoidetaan aikataulun mukaisesti ja ne eivät jää roikkumaan. Myös henkilöstöstä välitetään aidosti.

Katja Kuntsi, asiakaspäällikkö
Fennia

Konnekuljetus 2020