02.11.2021

Yleinen

Paikallinen yhteistyö on voimaa! Konnekuljetus Oy on Suolahden Urhon jääkiekkojaoston pääyhteistyökumppani kiekkokaudella 2021-2022. Sopimus kattaa vuodet 2021-24.

Konnekuljetus haluaa yrityksenä tukea paikallista urheilua erityisesti lasten ja nuorten osalta. Suolahden uuden jäähallin kestävän kehityksen ratkaisut tukivat yhteistyön muodostumista, sillä myös Konnekuljetus pyrkii kaikessa toiminnassaan vastuullisuuteen ja kestävän kehityksen ratkaisuihin.

– Haluamme yrityksenä olla mukana tällaisessa paikallisessa toiminnassa, varsinkin junioreiden kanssa. Samalla voimme yhdessä luoda hyvää henkeä alueelle, Konnekuljetuksen kuljetuspäällikkö Antti-Heikki Puttonen summaa.

– Suolahdessa on uusi hieno jäähalli, jossa on mietitty kestävän kehityksen kannalta energiapuolen ratkaisuja. Niitä me haemme tietysti myös meidän yhtiössämme. Nämä olivat niitä tärkeimpiä syitä yhteistyön taustalla.

Suolahden Urhon toiminnanjohtaja Sami Pekkala on isosta yhteistyösopimuksesta erittäin mielissään.

– Onhan tällä ihan älyttömän iso merkitys. Pääsimme Konnekuljetuksen kanssa samaan keskustelupöytään ja huomasimme, että meillä suunnitelmat, arvot ja kaikki muukin kohtasivat, Pekkala toteaa.

– Mielestäni saimme merkittävän yhteistyön aikaiseksi. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin ja kehittää yhdessä varsinkin lasten ja nuorten urheilua.

Konnekuljetus ja Suolahden Urho
Konnekuljetus haluaa tukea paikallista junioritoimintaa.

Yhteistyön myötä Urho valitsee Konne-konserniin kuuluvan Kosken Megawatin kuukauden junioripelaajan. Yhteistyötä syvennetään jatkuvasti.

– Toivomme, että voimme rakentaa tästä pitkäaikaisen yhteistyön. Sitä kautta pääsisimme rehellisesti kehittämään seutukunnan lasten ja nuorten hyvinvointia. Samalla voisimme saada lisää harrastajia. Kunhan päästään vauhtiin, niin varmasti tästä tulee tosi hyvä juttu, Pekkala sanoo.

Uuden jäähallin myötä Suolahdessa on päällä kova kiekkobuumi, jota halutaan myös jatkojalostaa taloudellisesti tukevalla pohjalla.

– Kunhan haastavista korona-ajoista päästään lopullisesti eroon, meillä on tulossa monenlaisia tapahtumia. Yksi tavoite on laittaa taas leiritoimintaa Suolahteen pystyyn. Viime kesänä sitä vähän jo harjoiteltiin ja ensi kesäksi on kovia suunnitelmia, Pekkala valottaa.

– Pitää uskaltaa yrittää uutta ja tuoda uusia ideoita esille. Sitä kautta voimme yhteistyöllä viedä seuraa sekä tietenkin jääkiekkoa eteenpäin.

Konnekuljetus 2020